Welkom bij de Fort Altena

Formule 1

Ga jij samen met jouw vriendengroep, familie of collega’s de uitdaging aan in een van de high-tech immersive racesimulatoren bij Fort Altena? Boek dan dit gave arrangement waarbij je plaats neemt in de professionele simulatoren en daarna geniet van een ambachtelijke lunch, gezellige borrel of heerlijke diner.

Stel jouw racestoel in en selecteer de gaafste racewagens om mee te racen. Kies ervoor om met hulpmiddelen te rijden of ga zonder hulp de baan op en laat iedereen stof van jouw racewagen happen. Voor eens en altijd kun je nu laten zien wie de snelste coureur is zonder last van kleerscheuren, spierpijn of blauwe plekken te krijgen.

 

Er is keuze uit 160 racewagens (waaronder Formule 1 auto’s, supercars & hypercars) en 30 circuits. Train alleen of race elkaar van de baan in een multiplayer-sessie. Een race-sessie boeken is mogelijk tot 6 personen en voor alle leeftijden. Ervaring met gamen, racen of racesimulatoren is geen must; iedereen kan na 5 minuten een racewagen besturen. 

Mogelijkheden

Eén race duurt 25 minuten, te boeken met maximaal zes personen, waarbij op maximaal drie simulatoren tegelijk geracet kan worden (2 personen per simulator).

Prijs vanaf: € 26,25 per persoon.

Te boeken tijden: van 10.00 tot 19:00 uur, aanvangstijd op het hele uur.

Beschikbare arrangementen

Arrangement 1: Formule 1 experience + bivaklunch – vanaf € 27,50 p.p.
Arrangement 2: Formule 1 experience + bunkerburger – vanaf € 26,50 p.p.
Arrangement 3: Formule 1 experience + Streekborrelplank –  vanaf € 26,25 p.p.
Arrangement 4: Formule 1 experience + 3-gangendiner – vanaf € 43,25 p.p.

Meer

Mogelijkheden

High Tea

Samengesteld door onze chef koks, voornamelijk met producten van onze lokale ondernemers; en dat proeft u! Uiteraard kunt u hierbij genieten van diverse smaken thee.

High Wine

We serveren een uitgebreide borrelplank met diverse glazen wijn. En is het mooi weer? dan serveren we de high wine heerlijk op ons zonnige terras; borrelen ten top!

Picknick

Wat leuk dat jullie niet alleen komen genieten van ons eten, maar ook van onze prachtige omgeving! Echt even genieten, samen met al het lekkers wat in de krat te vinden is.

Reservering

Openingstijden

Woensdag t/m zondag

Open van 11.30 tot 21.00 uur (Keuken tot 20.00 uur)

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed.

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten.

In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

We heten je van harte welkom!