Congres

Voor uw zakelijke evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een congres, een product presentatie of een kick off, het is allemaal mogelijk! Loods K is een grote ruimte en zeer geschikt voor de plenaire en culinaire momenten van de dag. Daarnaast liggen de andere gebouwen die we kunnen gebruiken als subzalen: de B-Kazerne, de C-Kazerne en het Torenfort. Ook de iets verder gelegen F-Remise is als subruimte in te zetten. De Kazernes zijn ook uitstekend geschikt om als ontvangstruimte te gebruiken. De ruimtes zijn uitgerust met standaard meubilair en technische faciliteiten, maar we passen het graag aan naar aanleiding van uw wensen. En vergeet vooral ons prachtige buitengebied niet, de groene omgeving van maar liefst 8 hectare groot geeft direct een boost aan u en uw gasten!

Goed bereikbaar

Fort Altena ligt pal aan de A27 en is daarom zowel vanuit de Randstad als vanuit het Zuiden uitstekend te bereiken. Dat geldt voor de auto, maar zeker ook voor het openbaar vervoer, want snelbus 400 en 401 stoppen vrijwel voor de deur.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe bereik je ons?

Bel(0183) - 30 13 29

MailInfo@fortaltena.nl

Contact Informatie

Fort Altena B.V.
Tol 8
4251 PX Werkendam
0183 - 30 13 29
info@fortaltena.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 70647623
BTW: NL 858407036B01
IBAN: NL12 RABO 0327 1792 87
BIC: RABO.NL.2U 

Fort Altena B.V. is onderdeel van Fort Altena Holding B.V. | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | © 2020 Fort Altena B.V. - All Rights Reserved