Bumpy Fortbal is in de basis gewoon een potje voetbal, maar dan met een spectaculaire twist. Alle deelnemers zullen in een opblaasbare bubbel gehuld worden, waarmee ze het potje voetbal moeten zien te spelen. En dat zal een hele opgave zijn! Terwijl iedereen stuiterend, rollend en botsend de bal probeert te pakken, is het gieren van het lachen. Wie is de beste en zal deze competitie winnen?!

Deze activiteit wordt uiteraard begeleid door onze instructeur.

Informatie

Prijs per persoon vanaf: €

Tijdsduur arrangement: 4 of 6 uur incl. lunch of diner/ bbq en drankjes

Aantal deelnemers: vanaf 16 personen

Eén team bestaat uit 4 deelnemers en bij drie teams (12 spelers) kan er een competitie gestart worden.

Minimum leeftijd: Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen met kleine bumpyballen tegen elkaar spelen. Onder de 12 jaar is het gebruiken van een grote bumpybal niet toegestaan.

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

We heten je van harte welkom!

Goed bereikbaar

Fort Altena ligt pal aan de A27 en is daarom zowel vanuit de Randstad als vanuit het Zuiden uitstekend te bereiken. Dat geldt voor de auto, maar zeker ook voor het openbaar vervoer, want snelbus 400 en 401 stoppen vrijwel voor de deur.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Bel me terug!

11 + 8 =

Contact Informatie

Fort Altena B.V.
Tol 8
4251 PX Werkendam
0183 - 30 13 29
info@fortaltena.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 70647623
BTW: NL 858407036B01
IBAN: NL12 RABO 0327 1792 87
BIC: RABO.NL.2U

 

Fort Altena B.V. is onderdeel van Fort Altena Holding B.V. | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | © 2019 Fort Altena B.V. - All Rights Reserved