Welkom bij de Fort Altena

Brasserie

Even lekker onthaasten? Kom dan genieten van al het lekkers dat onze brasserie te bieden heeft. Van een vers opgeschuimde cappuccino met appelgebak tot één van onze lekkere lunches, of een borrel met bittergarnituur, bij onze brasserie ben je aan het juiste adres!

We zijn op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Je kunt online een tafel reserveren op het gewenste tijdstip. Op de dag zelf kun je uitsluitend telefonisch reserveren.

Afrekenen graag per tafel of per groep.

 ** SPECIALE ZOMER OPENINGSTIJDEN **

In de zomer is de brasserie een dag extra en extra lang geopend! Kom lekker genieten op ons zonnige terras! We zijn in deze periode ook op donderdag open.

Vanaf donderdag 11 juli tot en met zondag 25 augustus zijn we dus 4 dagen in de week geopend en wel donderdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 19.00 uur. We zullen dan ook een diner special serveren, voor als je aan het eind van de middag nog een hapje wilt eten.

 * AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN *

Vanwege exclusieve events is de brasserie gesloten op:
– vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni
– zaterdag 7 september

#Verseproducten
#Wisselendekaart
#Gezelligborrelen
#Heerlijklunchen
#Ruimte
#Openhaardindewinter
Reserveren0183 - 30 13 29

Mogelijkheden bij onze

Brasserie

Een eerste

Impressie

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

Dit is ook Fort Altena

Organiseer je een activiteit voor je vriendegroep, familiedag of een andere leuke gelegenheid. Wij hebbben je altijd iets te bieden.