Welkom bij de Fort Altena

Bruiloft

Fort Altena is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Altena! Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Het beloofd namelijk de mooiste dag van jullie leven te worden, en daar hoort uiteraard een geweldige locatie bij. Fort Altena biedt een prachtige ambiance met ongelofelijk veel mogelijkheden. Alles is op locatie in huis en we ontvangen u dan ook graag de gehele dag. Zo kunt u optimaal en relaxed genieten van jullie dag. Trouwen in het sfeervolle Torenfort, een prachtige fotoreportage, borrelen en dineren in het groene gras, een spetterend feest in Loods K. Zien jullie het al voor je?

#exclusief
#romantisch
#allesopéénlocatie
#neemjeeigenbabsmee
#officieletrouwlocatie
#ceremonie&feest
#goedenslechtweersenario
Trouwmagazine downloaden0183 - 30 13 29

Download hier ons

Trouwmagazine

Heeft u interesse in onze locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hier uw contact gegevens achter en download gratis ons inspiratie trouwmagazine.

Bel ons

0183 - 30 13 29

Mail ons

info@fortaltena.nl

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.