Welkom bij Fort Altena

Congres

Voor uw zakelijke evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een congres, salesmeeting, product presentatie of een kick off, het is allemaal mogelijk! Loods K is een grote ruimte en zeer geschikt voor de plenaire en culinaire momenten van de dag. Daarnaast liggen de andere gebouwen die we kunnen gebruiken als subzalen: de B-Kazerne, de C-Kazerne en het Torenfort. Ook de iets verder gelegen F-Remise is als subruimte in te zetten. De Kazernes zijn ook uitstekend geschikt om als ontvangstruimte te gebruiken. De ruimtes zijn uitgerust met standaard meubilair en technische faciliteiten, maar we passen het graag aan naar aanleiding van uw wensen. En vergeet vooral ons prachtige buitengebied niet, de groene omgeving van maar liefst 8 hectare groot geeft direct een boost aan u en uw gasten! Loods K is geschikt voor 50 tot 400 gasten in plenaire opstelling.

#450plenair
#subzalen
#razendsnelinternet
#technischefaciliteiten
#heerlijkculinair
#showopmaat

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

  • Perfecte locatie

    Om van jullie evenement een succes te maken heeft Fort Altena alle troeven in handen. Het Fort ligt pal aan de snelweg, er is goed nagedacht over parkeergelegenheid, de locatie an sich is al verrassend: eeuwenoude traditie verpakt in een hedendaags sfeervol jasje…. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeervolle plenaire ruimte en de talloze subruimtes in de bijgebouwen.
  • Frisse neuzen en volop energie

    Zeker niet onbelangrijk: we merken dat onze gasten het enorm waarderen dat we een groot én uniek buitenterrein hebben. Dat voorkomt de 11-uur en 16-uur dip. Onze events hebben daarom altijd een goed en productief energieniveau. En er zijn tal van teambuildingsactiviteiten mogelijk die de dag alleen maar versterken.
  • Geen prof te zien

    Perfecte organisatie achter de schermen? Daar merk je eigenlijk niets van. Onze profs weten waar ze mee bezig zijn en denken altijd een stap vooruit. Voor jullie als opdrachtgever betekent dat, dat je je voor 100% procent kunt concentreren op de content én op de gasten die volop geïnspireerd én gemotiveerd met die content aan de slag moeten gaan.

Neem contact op

Aanvraagformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Bel ons

0183 - 30 13 29

Mail ons

info@fortaltena.nl

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.