Welkom bij Fort Altena

Culinair

Stel je voor: Een lange tafel voor wel 100 personen, ingedekt met wit linnen en prachtig mastiek, midden in een groene omgeving. Dat is de lange tafel van Fort Altena. Proef de heerlijke smaken van verse producten, geniet van de geurende bloemen om je heen en voel een heerlijk briesje op de huid.

Maar als je Fort Altena zegt, dan zeg je ook stoere barbecues. We hebben niet alleen slingerbarbecues, maar ook gave smokers en zelfs een Afrikaanse braai. Je kunt wel stellen dat we gek zijn op een goede barbecue. En dit willen we jullie graag ook zo laten ervaren!

Fort Altena leent zich ook uitstekend als decor voor een spetterend food festival! Het grote plein van Loods K wordt omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. En als slecht weer scenario kunnen zelfs de foodtrucks naar binnen in de Loods of we plaatsen een mooie stretchtent!

Het menu stemmen we graag samen met u af, waarbij we gebruik maken van verse producten van lokale ondernemers. De invulling bedenken we graag samen, zodat het helemaal aan uw wensen voldoet.

#privatedining2.0
#etenindenatuur
#deseizoenenopjebord
#langstetafelvanhetland
#uniekeervaring
#slechtweeralternatiefvoorzien

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

  • Perfecte locatie

    Om van jullie evenement een succes te maken heeft Fort Altena alle troeven in handen. Het Fort ligt pal aan de snelweg, er is goed nagedacht over parkeergelegenheid, de locatie an sich is al verrassend: eeuwenoude traditie verpakt in een hedendaags sfeervol jasje…. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeervolle plenaire ruimte en de talloze subruimtes in de bijgebouwen.
  • Frisse neuzen en volop energie

    Zeker niet onbelangrijk: we merken dat onze gasten het enorm waarderen dat we een groot én uniek buitenterrein hebben. Dat voorkomt de 11-uur en 16-uur dip. Onze events hebben daarom altijd een goed en productief energieniveau. En er zijn tal van teambuildingsactiviteiten mogelijk die de dag alleen maar versterken.
  • Geen prof te zien

    Perfecte organisatie achter de schermen? Daar merk je eigenlijk niets van. Onze profs weten waar ze mee bezig zijn en denken altijd een stap vooruit. Voor jullie als opdrachtgever betekent dat, dat je je voor 100% procent kunt concentreren op de content én op de gasten die volop geïnspireerd én gemotiveerd met die content aan de slag moeten gaan.

Neem contact op

Aanvraagformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Bel ons

0183 - 30 13 29

Mail ons

info@fortaltena.nl

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.