Welkom bij Fort Altena

Teambuilding

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw gave buitenactiviteiten? Fort Altena heeft 8 hectare aan prachtig natuurgebied, en biedt sportieve activiteiten aan in combinatie met een uitgebreide lunch of gezellige barbecue. Naast ons vaste aanbod kunnen we voor grote groepen ook volledig een programma op maat samenstellen met unieke teambuilding activiteiten! Maar ook een pubquiz behoort tot de mogelijkheden of denk eens aan een workshop fotografie. Bij Fort Altena is heel veel mogelijk en wij nemen de organisatie graag uit uw handen.

#5tot2000gasten
#diverseprogramma’s
#actiefofpassief
#buitenofbinnen
#gladiogames
#escaperoom

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

  • Perfecte locatie

    Om van jullie evenement een succes te maken heeft Fort Altena alle troeven in handen. Het Fort ligt pal aan de snelweg, er is goed nagedacht over parkeergelegenheid, de locatie an sich is al verrassend: eeuwenoude traditie verpakt in een hedendaags sfeervol jasje…. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeervolle plenaire ruimte en de talloze subruimtes in de bijgebouwen.
  • Frisse neuzen en volop energie

    Zeker niet onbelangrijk: we merken dat onze gasten het enorm waarderen dat we een groot én uniek buitenterrein hebben. Dat voorkomt de 11-uur en 16-uur dip. Onze events hebben daarom altijd een goed en productief energieniveau. En er zijn tal van teambuildingsactiviteiten mogelijk die de dag alleen maar versterken.
  • Geen prof te zien

    Perfecte organisatie achter de schermen? Daar merk je eigenlijk niets van. Onze profs weten waar ze mee bezig zijn en denken altijd een stap vooruit. Voor jullie als opdrachtgever betekent dat, dat je je voor 100% procent kunt concentreren op de content én op de gasten die volop geïnspireerd én gemotiveerd met die content aan de slag moeten gaan.

Neem contact op

Aanvraagformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Bel ons

0183 - 30 13 29

Mail ons

info@fortaltena.nl

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.