Bruiloft

Fort Altena is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Altena! Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Het beloofd namelijk de mooiste dag van jullie leven te worden, en daar hoort uiteraard een geweldige locatie bij. Fort Altena biedt een prachtige ambiance met ongelofelijk veel mogelijkheden. Alles is op locatie in huis en we ontvangen u dan ook graag de gehele dag. Zo kunt u optimaal en relaxed genieten van jullie dag. Trouwen in het sfeervolle Torenfort, een prachtige fotoreportage, borrelen en dineren in het groene gras, een spetterend feest in Loods K. Zien jullie het al voor je?

Trouwmagazine

Heeft u interesse in onze locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hier uw contact gegevens achter en download gratis ons inspiratie trouwmagazine.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed bereikbaar

Fort Altena ligt pal aan de A27 en is daarom zowel vanuit de Randstad als vanuit het Zuiden uitstekend te bereiken. Dat geldt voor de auto, maar zeker ook voor het openbaar vervoer, want snelbus 400 en 401 stoppen vrijwel voor de deur.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Aanvraagformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe bereik je ons?

Bel(0183) - 30 13 29

MailInfo@fortaltena.nl

Contact Informatie

Fort Altena B.V.
Tol 8
4251 PX Werkendam
0183 - 30 13 29
info@fortaltena.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 70647623
BTW: NL 858407036B01
IBAN: NL12 RABO 0327 1792 87
BIC: RABO.NL.2U 

Fort Altena B.V. is onderdeel van Fort Altena Holding B.V. | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | © 2020 Fort Altena B.V. - All Rights Reserved