Welkom bij Fort Altena

B Kazerne

In de pas gerestaureerde B-kazerne huisvest onze brasserie welke geopend is op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:30 tot 17:00 uur. De brasserie strekt zich uit over 3 ruimtes; 1 bargedeelte en 2 restaurantgedeeltes. De achterste ruimte kan ook exclusief worden verhuurd voor uw gezelschap; voor een ontvangst, borrel of diner. Buiten de openingstijden van de brasserie kan de gehele locatie exclusief worden verhuurd. Op de eerste verdieping is één vergaderruimte gelegen. Tot slot beschikt de B-kazerne over een prachtig groot terras, direct aan het groene gras gelegen.

#3ruimtesvoor60personen
#stevigemuren
#daglicht
#flexibeleinrichting
#workshop
#seminar

Video

Fort altena is uniek!

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten. In deze prachtige omgeving ervaar je gastvrijheid en proef je de beste lokale producten.

  • Perfecte locatie

    Om van jullie evenement een succes te maken heeft Fort Altena alle troeven in handen. Het Fort ligt pal aan de snelweg, er is goed nagedacht over parkeergelegenheid, de locatie an sich is al verrassend: eeuwenoude traditie verpakt in een hedendaags sfeervol jasje…. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeervolle plenaire ruimte en de talloze subruimtes in de bijgebouwen.
  • Frisse neuzen en volop energie

    Zeker niet onbelangrijk: we merken dat onze gasten het enorm waarderen dat we een groot én uniek buitenterrein hebben. Dat voorkomt de 11-uur en 16-uur dip. Onze events hebben daarom altijd een goed en productief energieniveau. En er zijn tal van teambuildingsactiviteiten mogelijk die de dag alleen maar versterken.
  • Geen prof te zien

    Perfecte organisatie achter de schermen? Daar merk je eigenlijk niets van. Onze profs weten waar ze mee bezig zijn en denken altijd een stap vooruit. Voor jullie als opdrachtgever betekent dat, dat je je voor 100% procent kunt concentreren op de content én op de gasten die volop geïnspireerd én gemotiveerd met die content aan de slag moeten gaan.

Neem contact op

Aanvraagformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Bel ons

0183 - 30 13 29

Mail ons

info@fortaltena.nl

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.